Činjenica da se svakih 45 minuta dogodi provala u Zagrebu s pravom zabrinjava građane te ukazuje na važnost ugradnje protuprovalnih sustava. Naša djelatnost prvenstveno je protuprovalna mehanička zaštitasustavi zaključavanja i opremanje ulaznih vrata, u što spadaju ulošci, brave, okovi, hidraulični zatvarači, kao i zurila, natpisne pločice, stoperi…

Također izrađujemo sve vrste specijalnih i običnih ključeva. Kako je osnovni cilj zaštititi ulazna vrata, nudimo i prosudbu ugroženosti objekta, detektiranje pogodnih točaka zaštite, kao i sve savjete i informacije koje uključuju i sam dolazak na štićeni objekt i pravovremenu ugradnju.

Primarni zadatak je zaštititi ulazna vrata koja predstavljaju najvažniju kariku u sustavu zaštite, budući su vrata prva na udaru provalnika.

Upravo zato djelatnici SUPER BRAVE nude prosudbu ugroženosti objekta, detektiraju pogodne točke zaštite, kao i sve savjete i informacije koje uključuju i sam dolazak na štićeni objekt i pravovremenu ugradnju.

Bravarski obrt ‘SUPER BRAVA’

Smješten u brzorastućoj gradskoj zoni zagrebačkom Jarunu, bravarski obrt ‘SUPER BRAVA’ pozicionirao se među brojnim klijentima kao jedan od nositelja ključarsko-bravarskog obrta u gradu Zagrebu.

Osnovana sada već daleke 1995. godine, tvrtka SUPER BRAVA, zahvaljujući svome osnivaču g. Bogadiju privukla je pažnju kao obrt koji će pomoći svojim sugrađanima da zaštite svoje vrijednosti na djelotvoran i ekonomski prihvatljiv način. Razvijajući poslovne aktivnosti u cilju naprednog praćenja svih suvremenih trendova vezanih za sigurnost imovine, tvrtka je brzo prepoznata kao mjesto koje stvara dodatne vrijednosti  u sve zahtjevnijem sustavu zaštite doma.

Dugogodišnje iskustvo i stalno stručno usavršavanje omogućuju pružanje vrhunskih usluga na  zadovoljstvo svih klijenata.