Super brava

O nama

cilindri

Činjenica da se svakih 45 minuta dogodi provala u Zagrebu s pravom zabrinjava građane te ukazuje na važnost ugradnje protuprovalnih sustava. Naša djelatnost prvenstveno je protuprovalna mehanička zaštitasustavi zaključavanja i opremanje ulaznih vrata, u što spadaju ulošci, brave, okovi, hidraulični zatvarači, kao i zurila, natpisne pločice, stoperi..

radnja

Također izrađujemo sve vrste specijalnih i običnih ključeva. Kako je osnovni cilj zaštititi ulazna vrata, nudimo i prosudbu ugroženosti objekta, detektiranje pogodnih točaka zaštite, kao i sve savjete i informacije koje uključuju i sam dolazak na štićeni objekt i pravovremenu ugradnju. Za sve naše proizvode i usluge dajemo garanciju i jamčimo Vam potpunu sigurnost i kvalitetu u zajedničkom poslovanju.

lokal

Osnovna namjena je zaštititi ulazna vrata koja predstavljaju najvažniju kariku u sustavu zaštite, budući su ona tradicionalno prvo mjesto interesa svih potencijalnih provalnika.

lokal2

Upravo zato djelatnici SUPER BRAVE nude prosudbu ugroženosti objekta, detektiraju pogodne točke zaštite, kao i sve savjete i informacije koje uključuju i sam dolazak na štićeni objekt i pravovremenu ugradnju.