standardne i sigurnosne brave
Brave

U ponudi nudimo preko stotinu različitih vrsta brava, bilo standardnih i sigurnosnih za sva vrsta vrata- metalna, drvena, PVC, ALU, protupožarna ili panik. U novim ponudama nalaze se i različite vrste pametnih brava renomiranih svjetskih proizvođača. Sigurnosne brave mogu se ugraditi u sve tipove vrata, bilo kao dodatnu bravu, ili zamijeniti postojeću bravu novom – sigurnosnom. Nudimo i veliki izbor brava za željezna i aluminijska vrata. Brave za cilindar mogu biti sa (ako je kugla sa vanjske strane) ili bez podizača. Među traženijim bravama danas su i specijalne protuprovalne sigurnosne brave različitih namjena, kao i raznovrsna paleta različitih PVC brava za široki asortiman PVC vrata.

protuprovalna-vrata funkcionalna, termička i akustična izolacija
Protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata postala su neizostavni dio u modernoj kulturi stanovanja. Ona su najučinkovitija zaštita doma, koja pridonosi osjećaju sigurnosti. Nudimo ih u varijantama koje su prvenstveno funkcionalne bilo sa termičkom ili akustičnom izolacijom.

Hidraulični zatvarači i cilindri

Hidraulične zatvarače karakterizira podešavajuća brzina zatvaranja i zadržavanje vrata. U ponudi su i različite varijante cilindričnih uložaka za različite tipove vrata, koji se razlikuju po dužini. U tu kategoriju spadaju standardni cilindri, sigurnosni cilindri i specijalni cilindričnie ulošci. Ulošci se razlikuju i po funkcijama pa imamo standardne, s kotačićem (gumbom) sa unutarnje strane, uloške sa funkcijom prioriteta.

Lokoti standardni i sigurnosni
Lokoti

Premda lokoti pripadaju zastarjelim sustavima zaštite vrata, oni su vrlo zastupljeni u našem obrtu. Mogu biti standardni i sigurnosni, a u izradi se koriste najkvalitetniji materijali dostupni na tržištu po pristupačnim cjenama. Široki asortiman u ponudi raznovrsnih lokota omogućuje najviše sigurnosne razine, zahvaljujući sofisticiranim tehnološkim rješenjima.

Okovi standardni i sigurnosni
Okovi

Okove također nudimo u varijanti standardnih i sigurnosnih. Isto tako u ponudi je raznovrsni sitni okov poput odbojnika, spojnica, stopera za vrata, šarnira, špijunka i zasuna.

izrada auto ključeva za automobil
Auto ključevi

Izrađujemo automobilske ključeve svih vrsta za sve marke automobila. Budući da današnje generacije vozila, u auto ključevima imaju transpordere (čipove) koji omogućuju paljenja vozila, nudimo ugradnju transpordera za starije tipove vozila. U ponudi su osim standardnih auto ključeva i kodirani auto ključevi za gotovo sve vrste automobila. Auto ključeve izrađujemo odmah po vrlo prihvatljivim cijenama. Istaknimo i popravak daljinskog upravljača za vozilo, kojeg možemo popraviti zamjenom prekidača ili baterije, zamjenom starog kućište za novo ili napraviti novi daljinski upravljač.