U svojoj ponudi nudimo Vam razne elemente mehaničke zaštite vrata, čijom kombinacijom možemo dobiti visok stupanj sigurnosti. Upravo kombinacija raznih protuprovalnih elemenata koji pokrivaju sve osjetljive točke čine sustav sigurnim. Moramo znati da je objekt zaštićen koliko je sigurna najslabija točka sustava. SUPER BRAVA nudi u posebnoj ponudi tri tipa paketa protuprovalne zaštite klasičnih ulaznih vrata, da zadovolji sve profile potencijalnih korisnika na ekonomski najučinkovitiji način. Najbitniji elementi sustava su: cilindri, brave, okovi, lokoti… Ističemo neke od najzastupljenijih:

standardne i sigurnosne brave

Brave

standardne i sigurnosne

Brave su najzastupljeniji dio bravarsko-ključarskog obrta. U ponudi nudimo preko stotinu različitih vrsta brava, bilo standardnih i sigurnosnih za sva vrsta vrata- metalna, drvena, PVC, ALU, protupožarna ili panik. U novim ponudama nalaze se i različite vrste pametnih brava renomiranih svjetskih proizvođača. Sigurnosne brave mogu se ugraditi u sve tipove vrata, bilo kao dodatnu bravu, ili zamijeniti postojeću bravu novom – sigurnosnom. Nudimo i veliki izbor brava za željezna i aluminijska vrata. Brave za cilindar mogu biti sa (ako je kugla sa vanjske strane) ili bez podizača. Među traženijim bravama danas su i specijalne protuprovalne sigurnosne brave različitih namjena, kao i raznovrsna paleta različitih PVC brava za široki asortiman PVC vrata.

Protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata postala su neizostavni dio u modernoj kulturi stanovanja. Ona su najučinkovitija zaštita doma, koja pridonosi osjećaju sigurnosti. Nudimo ih u varijantama koje su prvenstveno funkcionalna bilo sa termičkom ili akustičnom izolacijom.

standardni, polucilindri, cilindri s gumbom

Cilindri

standardni, polucilindri, cilindri s gumbom

protuprovalna-vrata funkcionalna, termička i akustična izolacija

Protuprovalna vrata

funkcionalna, termička i akustična izolacija

Hidraulični zatvarači

podešavajuće brzine zatvaranja i zadržavanja vrata

Lokoti standardni i sigurnosni

Lokoti

standardni i sigurnosni

Okovi standardni i sigurnosni

Okovi

standardni i sigurnosni